Door de dagoverwinning in Emmen op zijn naam te schrijven en een valpartij van Eddie de Boer heeft Melvin van der Voort de leidende positie in het kampioenschap overgenomen. Met nog maar 1 wedstrijd op de kalender is het dan ook spannender dan ooit in de GAMMA Yamaha R125 Cup!

De GAMMA Racing Day is traditioneel een prachtig evenement waarbij er volop spektakel voor het publiek is op zowel het TT circuit als de Junior Track en in de paddock. Ook de GAMMA Yamaha R125 Cup coureurs werden getrakteerd op een weekend vol verrassingen.

Dat een nieuwkomer de eerste race van het seizoen op zijn naam schrijft is iets dat nog niet eerder voor is gekomen in de GAMMA Yamaha R125 Cup. Rookie Melvin van der Voort liet er echter geen gras over groeien bij de opening van het seizoen op de TT Junior Track in Assen. Hij domineerde beide races. Een Rookie om rekening mee te houden dit seizoen.

Melvin stunt in Assen

De jonge Edese motorcoureur Melvin van der Voort kwam dit weekeinde uit op het bekende TT- circuit Assen. En dat werd een groot succes.